Calendar sexy Miss Stână 2022

calendar sexy 2022

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, Asociația Națională a Furnizorilor de Produse Agro și Zoo “PHILIA” a organizat și în 2022 Gala Ciobanilor Amatori de Oi din România. Atracția principală a serii a fost lansarea ediției 2022 a mult așteptatului Calendar sexy Miss Stână.

În anticiparea pictorialelor fierbinți, sala a fost umplută până la refuz de sute de ciobani apoplexici și trăznind sălbatic a brânză mucedă. În izul și tensiunea deopotrivă insuportabile, prezentatorul galei – îndrăgitul Alexandru Arsinanusel – nu a mai putut amâna punctul culminant al evenimentului și a rulat pe ecranul gigantic Calendarul sexy Miss Stână 2022, în uralele și grohăielile înfierbântate ale audienței.

Președintele PHILIA, zoologul Lovin Fruntelată, a prezentat publicului înnebunit podiumul Miss Stână 2022. Pe locul 3 s-a clasat Pamela din Furca Sudului, posesoarea unei superbe podoabe capilare crețe. Locul 2 a fost ocupat de Gina din Chindia, fostă campioană interjudețeană la muls viteză. Miss Stână pentru Calendar 2022 a fost votată în unanimitate tânăra Mioara din Stânjenelu de Jos, o concurentă care s-a remarcat prin docilitate și îngăduință, dar și prin crupa lată și talentul de a poza sexy între baloții de paie.

Invitat pe scenă, stăpânul Mioarei – ciobanul Titu Stil – a îngăimat la microfon, sugrumat de emoții: “Ăăăăăăăăăăăăă”.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 337

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *