Prima lecție la ora de religie: “Ce exorcism pot face două mâini dibace”

exorcism ora de religie

Ora de religie ortodoxă va debuta în forță cu prima lecție introductivă, considerată mai ușurică, menită să dezvolte micilor elevi abilități utile în viața de zi cu zi. Astfel, copiii vor fi introduși în tainele exorcismului, o tradiție ortodoxă încurajată în România de sute de ani.

La prima lecție de religie, botezată inspirat “Ce exorcism pot face două mâini dibace”, elevii vor trebui să rupă paginile din manualele școlare de științe, cunoscute ca fiind instrumente ale Satanei și dușmanii naturali ai ortodoxiei. Din hârtiile rezultate, micuții vor construi o cutie a milei cât mai voluminoasă, în care vor învăța cum să introducă bancnote pe viitor.

Colegii lor care au primit doar monezi în acea zi de la părinți vor fi rușinați exemplar în fața clasei, pentru că așa ceva nu se face și vor fi toți comasați lângă caloriferul dat la maxim, ca să regrete nesăbuința și să-și facă o părere despre cât de cald este focul gheenei.

După executarea pedepsei și 10 Tatăl Nostru, elevii răi vor primi rolul de cobai pentru a fi exorcizați de către colegii lor cuminți și silitori, posesori de bancnote. Aceștia din urmă vor învăța cum să facă o exorcizare frumoasă cu două mâini dibace, un crucifix, o găletușă cu apă sfințită și descântece regulamentare, alungând pe necuratul din trupurile mai puțin norocoșilor colegi, legate de bănci.

Nota zece vor lua doar micii exorciști care nu se vor lăsa păcăliți de rugămințile și vaietele cobailor. Lecția va fi repetată cu sfințenie, până când toți copiii se vor căi și vor introduce doar bancnote în cutia milei sau până când vor răci de la atâtea găletușe de apă sfințită. Cele mai reușite exorcizări vor fi postate pe YouTube în competiția Holy Bucket Challenge, organizată în cinstea părintelui Arsenie Boca.

În urma protestelor câtorva părinți neduși pe la biserică, conf. teol. Hristu Haladitu a dat asigurări din partea BOR că lecția de exorcism se desfășoară în deplină siguranță și este de o utilitate capitală pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor, pentru că mustește de morală creștin ortodoxă.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 362

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *