Atenție, părinți! Copiii paranormali sunt predispuși la obezitate

copil paranormal

Organizația Primordială a Sănătății a lansat un avertisment dur părinților care își încurajează copiii să-și descopere puteri paranormale. Specialiștii în obezitate bioenergetică au demonstrat fără tăgadă că abilitățile paranormale la copii îngrașă.

Cazul cel mai faimos este al unui băiat durduliu din Rusia – Vania Hipopotamovici, care și-a descoperit puterile telekinetice și bioenergetice acum un an, în timp ce-i chiorăiau mațele de foame. Părinții lui Vania au observat că de la o vreme progenitura atrăgea toate lingurile din casa lor și din cele ale rudelor la care mergeau în vizită, ca apoi să sfârșească lipite de trupșorul său dodoleț și paranormal.

Puterile paranormale se manifestau cu predilecție noaptea, când mamă-sa îl găsea mereu întins pe gresia din bucătărie, plin de linguri și horcăind de efortul supranatural depus. După ce-l trezea mă-sa cu o găletușă de apă rece în față și-l curăța de firimituri și grăsime, Vania nu-și amintea nici în ruptul capului cum a ajuns acolo și ce grozăvii paranormale a isprăvit prin frigider și cămară.

Câteva luni mai târziu, tânărul Hipopotamovici a ajuns celebru în Rusia după ce, în fața unei audiențe stupefiate de pofta acestuia de paranormal, a reușit să atragă într-un McDonalds lingurile de plastic de la 20 de meniuri Happy Meal. Epuizat de efort, Vania a fost găsit de echipajul de pe ambulanță mai mult mort decât viu, bătut din cap până-n picioare în muștar și ketchup. Medicul de familie al acestuia, dr. Mengheleev, i-a avertizat pe părinții lui Vania că dacă nu-i vor interzice folosirea puterilor telekinetice în scopul de a atrage cât mai multe linguri, copilul deja rotofei bine va bate spre două chintale.

Renumitul vraci bioenergetic român Mudava însă este de părere că Vania și alți copii paranormali de talia sa trișează: “Când ai atâtea kile și părinții nu-ți refuză nimic e simplu să atragi foarte multe linguri, mai ales dacă sunt pline de grăsime. Dacă-i dai o lingură goală, se va lipi de el ca nuca de perete.”

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 312

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *