Trei miniştri din Coreea de Nord demişi de Kim Jong-un după ce au pozat în budigăi

Coreea de Nord

Enervat că ţara lui nu mai este cea mai înapoiată din lume şi chiar pare democratică acum, Kim Jong-un – preşedinte etern şi dictator în Coreea de Nord – a destituit de urgenţă trei miniştri care au pozat la chilot.

Dictatorul Kim Jong-un a fost înştiinţat în această dimineaţă de către Departamentul de Cenzură din Coreea de Nord că a apărut un articol în presa internaţională despre Andrei Baciu, propus ministru al Sănătăţii în România şi retras după ce au făcute publice fotografii cu acesta în chiloţi. În spume, micul dictator a decretat stare de urgenţă naţională: “Cine se cred românii ăştia? Vor să ne distrugă brandul de ţară? Vreau pe loc să-mi aduceţi cei mai sexy trei miniştri pe care-i avem şi să le faceţi o poză în chiloţi occidentali. Mă ocup eu apoi de destituirea lor.” Pleaşca a căzut pe Pu Tzu Lik – Ministerul Justiţiei şi Torturii, Ka Kat Lakur – Ministerul de Organe Interne şi Nam Ou Tze – Ministerul Muncii Silnice.

Nefericiţii miniştri au fost costumaţi în cele mai sexy 3 perechi de budigăi care au putut fi găsiţi în Coreea de Nord, traşi provocator până la subţiori pentru a le sublinia masculinitatea feroce. Siliţi să adopte posturi cât mai lascive şi să arunce ocheade languroase, aceştia au fost imortalizaţi în cea mai luxoasă cameră de hotel din capitala Phenian, cu un performant aparat foto Smena. Sesiunea foto a fost urmată de o foarte reuşită sesiune de shooting. Imediat după, un înalt oficial nord-coreean a tras o fugă cu stick-ul până în vecini, la cel mai apropiat internet-cafe din Coreea de Sud, unde a postat online pozele compromiţătoare.

Kim Jong-un a emis în grabă un comunicat de presă: “Condamnăm cu fermitate încercarea României de a atenta la poziţia de bufon internaţional pe care toată lumea ştie că Coreea de Nord o ocupă pe merit de decenii întregi. Nu putem permite unei democraţii occidentale, oricât de retrogradă ar fi, să ne facă de căcat după toate eforturile noastre milenare de a rămâne în Evul Mediu. Aşteptăm scuze oficiale din partea României sau apăsăm pe butonul roşu!”

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 1359

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *