Adio Transformers! Robotul Optimus Prime, răpit din Buftea și vândut la fier vechi

Transformers

Optimus Prime făcut cetârne! Un nou blockbuster din seria Transformers a început filmările în acest an la Buftea, însă seria a fost anulată pe vecie de producători din motive obiective. Un rom din localitate a reușit să se strecoare cu căruța pe platoul de filmare, de unde l-a răpit și dus la fier vechi pe principalul robot bun din film, îndrăgitul autobot Optimus Prime.

Ceea ce nu a reușit Megatron și decepticonii săi, adică roboții răi, în cele patru părți anterioare ale seriei, a reușit Bizmarc Căldărar, un rom specializat în colectarea de fier vechi. Ghinionul a făcut ca producătorii să aleagă locația de la Buftea pentru turnarea câtorva scene din film.

În seara primei zile de filmări, întreprinzătorul Bizmarc a dat târcoale platoului în căutare de fier vechi. De cum a pus ochii pe Optimus Prime, falnicul robot i-a picat cu tronc. Ambițios din cale afară, opt ore s-a zbătut harnicul Bizmarc să târâie și să cocoațe în căruță colosul de metal. Încă nu se știe dacă localnicul este un fan înfocat al seriei Transformers sau doar un rom voinic, dar alftel nu se explică efortul său supraomenesc.

În urma investigațiilor polițiștilor, consătenii au confirmat că l-au zărit dimineața pe Bizmarc, cu caii mai mult morți decât vii și în căruță transportând ceea ce li s-a părut a fi cel mai mare și mai urât frigider din lume. Anchetatorii au urmărit dârele adânci lăsate în asfalt de țurloaiele metalice ale robotului până au ajuns la un centru de colectare a fierului vechi, unde trona un anunț proaspăt: “M-ai preluăm decât roboți, oferim 200 lei bucata. Și capace de canal în continuare. V-ă mulțumim!

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 394

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *