Bonul fiscal face prima victimă. Patronul arab al unei sifonării din satul Botoșani și-a bătut angajatul cu casa de marcat

casa de marcat

Altfel liniștit, satul Botoșani a fost ieri scena unui scandal monstru cu casa de marcat, petrecut în incinta sifonăriei SC Bula Mea SRL. Patronul arab Geffa Keuaichi a fost extrem de deranjat de gestul angajatului său, care a eliberat un bon fiscal.

Polițistul de post din satul Botoșani a fost solicitat să intervină de către vecinii sifonăriei, o boiangerie și o mercerie, pentru că scandalul le deranja numeroasa clientelă care aștepta cuminte la coadă. Omul legii a constatat că sifonarul angajat a cedat smiorcăielilor unui pensionar militar în vârstă de 35 de ani, acesta din urmă solicitând un bon fiscal de 0.60 lei pentru schimbul de patroane de sifon.

Tânărul pensionar Adolf Castron nu s-a dat bătut până nu a plecat cu bonul fiscal, moment în care a apărut patronul arab și a găsit casa de marcat scoasă din priză, dar încă caldă și mânjită cu tuș. Martorii de la cozile învecinate au declarat că angajatul s-a scuzat întâi: “Iartă-mă patroane, am schimbat decât niște patroane de sifon. Am zis că nu se face gaură în cer la 60 de bani!”, la care afaceristul arab ar fi urlat: “Ge bula mea Betre, ejti brost, tu bui be mine în faliment! Eu venit la sat Botoșani că bot să bronunț corect numele, dar nu știam că e atâta om brost aici! Borcule!” și a început să-l dojenească cu casa de marcat în căpățână și spinare. Plin de vânătăi mari și pătrate, bietul sifonar a fost scăpat cu greu din mâinile patronului de către martori, abia după ce aceștia au aruncat în ei cu pufarini și eugenii pentru a-i despărți.

Întreg satul Botoșani a manifestat ieri amplu pe ulițe, din solidaritate pentru sifonarul bătut, arborând pancarte cu mesajul de susținere “Je suis Betre”.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 797

nu fi zgârcă, dă şi altora

2 Comments

  1. MACA

    beton!

    Reply
  2. boston-aneanul

    bai frumos site si articole elaborate, dar Botosani este totusi oras.
    Daca esti curios poti sa-l vizitezi, lacul lui Mihai Eminescu din Ipotesti este cel mai fain.
    Bafta

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *