Dodel, accidentat grav la glandele salivare. Operat la Bologna pentru a putea scuipa din nou

Dodel accidentat glande salivare

Simpaticul microbist Dodel, poreclit și Cristi Tănase, s-a accidentat grav la glandele salivare în penultima etapă din campionat. Verdictul medicilor a fost dur: Dodel va sta două luni pe tușă, timp în care va suferi o operație la clinica din Bologna și va urma o perioadă de refacere.

În penultimul meci din campionat, Dodel a recepționat un balon în plină figură, iar la câteva momente după, a făcut semne spre bancă cerând schimbarea. “Mă plimbam agale pe teren și admiram norii pe cer, când un adversar neatent a șutat direct în mufa mea. După ce m-am dezmeticit, am încercat să-i dau replica, dar pur și simplu gura nu mă mai asculta. Am horcăit puternic de câteva ori, dar nici un strop de flegmă nu țâșnea spre fața adversarului. Mi-am pus mâinile la gură speriat și am solicitat schimbare de urgență. Am știut imediat că e vorba de o accidentare gravă. Nu știu cum voi mai face față nivelului ridicat din campionat, fără calitatea mea principală de a scuipa cu putere adversarii și gazonul. Voi rămâne doar cu scosul auturilor.”

Medicul echipei, Dr. Oleg Sanucada, a încercat zadarnic să-i resusciteze glandele salivare, însă uscăciunea era deja extinsă. Cu gura ploscă, Dodel a fost transportat cu elicopterul direct la clinica din Bologna, unde va suferi o intervenție chirurgicală complicată. Dacă va reuși, operația îi va reda acestuia puterea de a reveni pe teren, în caz contrar Dodel fiind nevoit să spună adio carierei de microbist.

pamflet scris cu umor în neștire de Ignațiu Ralea

Hits: 151

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published.