Jeremy Clarkson de la TopGear suspendat de BBC pentru că nu și-a mai bătut joc de Dacia

Jeremy Clarkson Dacia

Jeremy Clarkson, prezentatorul emisiunii TopGear de la BBC, a fost suspendat de șefi pentru că și-a încălcat contractul și nu a mai făcut bășcălie de Dacia Sandero în ultimele două episoade.

Postul de televiziune britanică BBC are un angajament ferm față de guvernul Marii Britanii, acela de a umili constant românii și mărcile lor de succes. Emisiunea TopGear trebuia să dea o mână de ajutor în această perioadă campaniei de defăimare a românilor, la unison cu documentarul Romanians Are Coming. Uituc din fire, prezentatorul Jeremy Clarkson a omis să insereze în ultimele două episoade glumițe nesărate cu de altfel foarte reușitul autoturism românesc.

Scăparea acestuia a făcut ca în ultima lună vânzările de Dacia în Regatul Unit să crească spectaculos cu 20%, adică două mașini. Pedepsit pentru indisciplină, Clarkson va fi silit de șefi ca de acum încolo să ironizeze Dacia Duster, misiune aproape imposibilă, cunoscută fiind perfecțiunea acestui model. Jeremy va fi nevoit să apeleze la serviciile comedianților britanici pentru a veni cu două-trei glume cât de cât și cel mai probabil se va lega de nimicuri precum motorul, șasiul, caroseria sau performanțele tehnice.

Hamsterul, colegul de platou de la TopGear, a lăsat totuși să se înțeleagă că altul e motivul pentru care nu au mai batjocorit Dacia în emisiune. Se pare că Jeremy Clarkson s-a îndrăgostit în secret și iremediabil de Dacia, precum alte milioane de români, după ce și-a achiziționat o 1300 Combi pe care o ține ascunsă sub o prelată la reședința lui din Glaucomchestershire. Gurile rele din regat spun că acesta ar roboti cu plăcere toată ziua pe lângă Dăciuța lui, pe care o bibilește cu o mândrie tâmpă, ba suflând într-o bujie, ba reglând un pic jiglorul, ba lovind expert roata cu șpițul.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Hits: 295

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *