Traian Băsescu s-a retras azi din politică

Traian Basescu retragere politica
Nu fi zgârcă, dă şi altora

Traian Băsescu a fost surprins astăzi de jurnaliști în timp ce se retrăgea din politică. Fostul președinte a precizat că nu a mai rezistat în politică, oricât s-a ținut de nas și nu mai are stomac pentru atmosfera foarte încărcată din politică. După ce a lăsat politica în urmă, ușor neatent, Traian Băsescu a mai călcat o dată în politică și a fost văzut îndepărtându-se în timp ce își suduia pantoful compromis.

Victor Ponta a rămas în schimb pe poziții, puțintel vinețiu la față de la încordare și fericit nevoie mare că acum controlează singur întreaga politică. “Eu nu mănânc căcat degeaba în politică, ca Băsescu. Eu mă screm ca să fac ceva pentru români. A dat bir cu fugiții din politică și m-a lăsat în rahat, cu toate nevoile pe cap. Unele mai mici, dar altele foarte mari. Așa rău m-a enervat la plecare, că am aruncat cu un sul de documente folosite după el”.

Altfel, retragerea din politică a lui Traian Băsescu a fost salutată cu aplauze și chiote de restul coprofagilor din partide, cuprinși de voioșie la gândul că ar putea ocupa un loc cât mai bun în politică.

articol scris cu umor în neștire de Ignațiu Ralea

Hits: 160


Nu fi zgârcă, dă şi altora