Un botoșănean a rămas fără degetele de la picioare după ce a purtat pantofi cu 5 numere mai mari

degetele de la picioare

Atenție la cum vă alegeți încălțămintea! Un bărbat de 38 de ani din satul Botoșani a rămas nimuric de toate degetele de la picioare pentru că, în prostia lui, a purtat o pereche de pantofi cu cinci numere mai mari.

Cazul neverosimil de automutilare s-a produs acum câteva zile în satul Botoșani. Individul Fane Bondigi a primit în dar de la vărul său de la oraș o pereche de pantofi aproape nepurtați, foarte puțin scâlciați, în schimb cu cinci numere mai mari decât 40-ul lui Bondigi. Deși părea evident pentru orice om sănătos la cap că încălțările sunt mult prea mari, să nu uităm că Fane e din Botoșani, așa că a decis să facă pe dracu-n patru și să poarte cumva șalupele lui văr-su.

Îndărătnic ca un măgar, botoșăneanul a căutat fără succes prin gospodărie două pachete de vată pe care să le înghesuie în vârful bocoancelor, așa că în cele din urmă a scos din izolația podului două smocuri gigantice de vată sticlată, convins că vata-i tot vată. Nerăbdător din fire, Fane a umplut câte juma’ de topoancă cu vata sticlată din pod și le-a încălțat de zor. Mândru nevoie mare de încălțămintea lui orășenească, acesta a ieșit la plimbare prin sat, bocănind pe toate ulițele până pe-nserat, ca să se asigure că au crăpat de ciudă toți botoșănenii. Adrenalina succesului l-a împiedicat să simte durerea cioburilor care-i măcinau mărunt degetele de la picioare, deși pantofii îi clefăiau sonor, șiroind de sânge.

Întors acasă, ia deș’tele de unde nu-s. Proaspăt descălțat, Fane constată cu mirare prostească că-i lipsesc zece degete de la picioare, în locul lor rămânând doar niște mici ciuturigi sângerânde și pline de ciobulețe de sticlă. La câteva zile după amputarea degetelor de la picioare, Fane Bondigi spune că e fericit că are mărimea 35 și poate purta acum încălțăminte de la toate rudele: bărbați, femei sau copii, însă e necăjit totuși că nu se mai poate scobi seara între degete, fiind plăcerea lui cea mai mare.

Primarul satului Botoșani a luat măsuri de urgență pentru a preîntâmpina astfel de cazuri și a amplasat câteva sute de pancarte pentru informarea corectă a cetățenilor în toate magazinele de pantofi (foto medalion).

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Hits: 875

nu fi zgârcă, dă şi altora

3 Comments

 1. Marius

  Saraci cu Duhul astia cu stirea de CACA>>> Vai si amar sat Botosani :))) CITITII si voi ce prostiii scrietii CAND GASITI SAT BOTOSANI o sa aveti 10 Prostil…

  Reply
  1. Alecscscscs

   Fain comentariu. E in moldoveneste?

   Reply
 2. boston-aneanul

  mancati la kkt in nestire

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *