7 efecte neașteptate la finalul emisiunii Romanians Are Coming

Romanians Are Coming

Odată cu difuzarea celui de-al treilea episod al documentarului Romanians Are Coming, realizat de Channel 4, s-a înregistrat o serie de efecte neașteptate la nivel internațional, care mai de care mai șocante:

1. În timpul orei de difuzare a emisiunii, cei 300.000 de imigranți români din Marea Britanie au luat o mică pauză de la muncă. Economia britanică a înregistrat o pierdere de 500 milioane de lire sterline. 10.000 de pacienți englezi au înroșit degeaba soneria de lângă pat. 20.000 de vârstnici britanici au așteptat cuminți finalul emisiunii cu scutecele bătute în căcat. Preț de 60 de minute, în Anglia nu s-a înregistrat nici un centimetru cub de construcție, nici o mașină spălată, nici un camion descărcat și nici un fruct cules.

2. Cei 2.000 de români care beneficiază de ajutoare sociale în Marea Britanie nu au avut curaj să iasă toată seara din cutiile de carton. Poate și de frica celor 10 milioane de tineri britanici care s-au trezit abia acum din beția începută înainte de primul episod din Romanians Are Coming .

3. Bietul prinț Charles a fost izgonit de regina Elisabeta din palatul Buckingham. Cunoscut pentru simpatia față de români, prințul Charles a ascuns telecomanda de la televizorul regal înaintea emisiunii Romanians Are Coming, provocându-i o criză de nervi mamei sale. Exilat din Regatul Unit, prințul Charles s-a refugiat în cele 23 de case cumpărate în Transilvania, devening cel de-al 70-lea prinț contemporan din România.

4. Bucuroși nevoie mare de necazul vecinilor lor, 10 milioane de unguri beți de fericire au celebrat azi cu mult fast nou-nouța lor sărbătoare națională, intitulată sugestiv Jönnek A Románok. La București, președintele Klaus Iohannis a primit un milion de telefoane anonime din Ungaria, în care interlocutorii doar mustăceau și chicoteau înfundat. Totodată, maghiarii au trimis prin fax Regatului Marii Britanii o solicitare oficială de a accepta Ungaria ca stat vasal.

5. Televiziunea română pregătește în secret o emisiune în replică, The Brits Are Coming. Deocamdată, episodul pilot este practic o oră de ecran negru, pentru că toți protagoniștii sunt pedofili cărora le-a fost protejată identitatea. În aeroport, vameșii români au confiscat două tone de bomboane și 500 de litri de cloroform.

6. India a protestat vehement împotriva documentarului de pe Channel 4, revendicând mai mult de jumătate dintre protagoniștii emisiunii.

7. Channel 4 a anunțat că pe viitor va lansa o nouă emisiune, de data asta mult mai puțin SF și mai credibilă, sub titlul Romulans Are Coming.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Hits: 836

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *