Gura de bebe, moda care face ravagii printre dinţii vedetelor

gura de bebeluș

Adio, dinţi! Gura de bebe, curată, fără urme de dinţi, face ravagii printre vedetele de la Hollywood. Asta deşi românii se străduiesc de secole să promoveze această modă în Europa.

Rețelele de socializare sunt inundate zilnic de selfie-uri cu artiști renumiți care se înghesuie să-și etaleze gura de bebe. Deși uitată de Hollywood, fosta actriță Cameron Diaz se bucură de un succes enorm cu clipuri postate pe Youtube, în care face ASMR sugând zgomotos cu gingiile acadele supradimensionate. Fostul președinte Barack Obama face senzație pe reel-uri de Instagram în care dezbate serios cu gura de bebe tematici de interes mondial, de tip TedTalks sau summit-uri ONU. Rihanna a scos mai multe hituri de succes de când a ales gura de bebe, deși sună toate exact ca piesa Olele Bebe a nesuferitului ăla de băiețel francez.

Prima vedetă care a adoptat trendul și în România a fost interpreta de muzică pop K-Laudya Pop, deși este încă neclar dacă a fost chiar ideea ei sau a logodnicului său gelos, momentan la pârnaie. Cert este că moda de gură de bebe ar putea fi o adevărată trambulină de lansare în showbiz-ul autohton pentru aspiranți. Spre exemplu, comedianții fără succes vor putea acum și ei să smulgă râsete din public. Ba chiar există anumite speranțe ca actorii români să sune în sfârșit puțin mai natural.

În schimb, tanti Mărie din satul Izbeliștea de Jos nu se arată peste măsură de impresionată. “Mai lasă-i și mamii naibii, s-au trezit ei acuma că gura fără dinți e peste gura cu dinți”, remarcă dânsa cu țâfnă, în timp ce molfăie molcom o pungă de pufuleți pe scăunelul tras la drum. “Numa’ uită-te cum se topește pufulețul ăsta pe gingia goală. Păi despre ce vorbim aici. Adio strepezeală! Mânci un copan de pui și nu te mai zgârii pe dinți cu el. Eu am fost norocoasă și i-am pierdut pe toți în ’97, anul în care nu am mai găsit ciocanul pentru spart nuci. De atunci am și periuța de dinți, o mai folosesc să-mi curăț pământul de sub unghii. Iar capătul celălalt, cu puf, nici acuma nu știu la ce-o fi bun.”

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Hits: 51

nu fi zgârcă, dă şi altora

1 Comment

  1. faude

    Un comentariu pe limba Romana:
    Am ras cu lacrimi citind acest articol! Chiar daca satirizeaza recenta moda de la Hollywood, a reusit sa spuna lucruri importante despre adevaratele valori si punand un remarcabil accent pe problemele personale mai profunde. E usor de vazut ca acest autor are o bogata cultura si intelepciune, exceland in arta combinarii ironiei, umorului si parodiei. Bravos!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress PopUp Plugin