Klaus Iohannis certat îngrozitor de Diaspora în timpul vizitei în Franța

Klaus Iohannis Diaspora

Aflat în aceste zile la Paris pentru o întâlnire cu omologul său francez, președintele României a dorit să stea de vorbă cu câteva zeci de români care trăiesc în Franța. În mod cu totul neașteptat, Klaus Iohannis a fost certat cu brutalitate de Diaspora.

După încheierea negocierilor la nivel înalt cu autoritățile franceze, președintele Iohannis s-a aventurat într-o suburbie din Hexagon, dornic să discute și cu conaționalii săi stabiliți peste hotare. După câteva discuții amiabile cu aceștia, brusc, președintele a început să fie certat violent de Diaspora, care i-a reproșat că a venit cu mâna goală la întâlnire.

Diaspora nu s-a oprit din acuzele dure și reproșurile pline de venin până când nu au intervenit SPP-iștii președintelui, care au calmat cu greu conflictul. Contrariat de virulența atacului la persoană, mai ales după ce s-a bucurat la alegeri de o susținere fără precedent peste hotare, Klaus Iohannis s-a retras tulburat și dezamăgit.

Purtătorul de cuvânt de la Cotroceni, doamna Tatiana Stanșibran, a oferit explicații: “În ultimii ani a devenit o adevărată modă pentru conaționalii noștri de altă etnie decât română, maghiară, germană sau slovacă să pună nume copiilor lor după cele mai căutate cuvinte cheie pe Google. Astfel, cele mai populare nume alese de această etnie în ultima vreme au fost pentru băieți Ministru și Halep, iar pentru fete Geneza și Diaspora. Domnul Iohannis a fost aprig admonestat de micuța Diaspora, supărată foc că nu a primit nici măcar o acadea de la președinte”.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 352

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *