Doi lumbersexuali din Caracal prinși în timp ce dădeau la scorbură

scorbură

Moda bărbaților lumbersexuali înțeleasă complet anapoda de doi caracaleni înapoiați. Aceștia au fost prinși de un pădurar în timp ce dădeau la scorbură.

După ce a făcut ravagii pe toate continentele, moda bărbatului lumbersexual a ajuns cu chiu și vai și la români. Sătui să tot facă pușcărie pentru viol, doi indivizi din Caracal s-au hotărât să devină lumbersexuali peste noapte, după ce au auzit ei că nici o femeie întreagă la minte nu rezistă la cămașa cadrilată și flocii de pe față. De capul lor, cei doi tembeli – Lascu Lolec și Barbu Bolec – au intrat cum-necum pe internet și au tradus lumber și sexual în română: cherestea și sex.

Mulțumiți nevoie mare de descoperirea lor, Lolec și Bolec au trecut la fapte. Și-au pus bărbi, și-au îmbrăcat cele mai bune haine, s-au parfumat cu bălegar și au pornit voioși spre pădure, unde au ochit copacul cu cea mai falnică scorbură. Atunci au fost surprinși de pădurar, care a dat peste ei exact în momentul în care batjocoreau o frumusețe de mesteacăn, siluindu-l în fel și chip cu schimbul. După ce le-a rupt spinările cu un retevei, omul i-a predat postului de poliție. Ajunși din nou după gratii, lumbersexualii au fost încadrați de Parchetul din Caracal la viol forestier și tentativă de însămânțare arboricolă neautorizată.

Faptele lumbersexualilor de Caracal nu au rămas fără ecou internațional, astfel că 23 de activiști Greenpeace au venit în România și s-au legat cu lanțuri de copacul batjocorit, unde au scandat: “Iubiți oamenii, nu natura!”.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 316

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *