Victor Ponta va pilota monopostul de Formula 1 al echipei Forza Rossa, susținută cu bani de Guvern

Formula 1

Formula 1, ascundeți tot! Victor Ponta își împlinește și ultima dorință din propriul bucket list: pilot de monopost Ferrari. Speranța lui Ponta este că DNA-ul nu va fi suficient de rapid încât să-l poată urmări într-un bolid de Formula 1.

Se pare că Ponta a condiționat renunțarea la funcția de premier cu asigurarea unui loc călduț într-un monopost Ferrari, aparținând echipei Forza Rossa, creată de baronii pesediști pentru a-i face damblaua acestuia. Guvernul pilotat de Victor Ponta tocmai ce a aprobat susținerea echipei Forza Rossa în Formula 1 cu bani de la contribuabilii români, astfel încât omul să-și poată vedea visul împlinit.

Ponta nu a plecat singur, fiind urmat la boxe de o echipă întreagă de specialiști ai PSD care se simt nedreptățiți în țară și cam urmăriți de DNA. Organizatorii Formulei 1 sunt deja îngrijorați de faptul că atâția români cu reputație proastă colcăie prin boxele celorlalte echipe și fură roți la adăpostul căștilor (foto medalion).

Este probabil pentru prima oară în istoria României când cetățenii ei sunt mai mult decât fericiți să-și vadă banii furați și alocați pentru tâmpenii aberante, de maximă futilitate publică. Românii se vor ruga la unison ca Dan Șova să facă schimbul de cauciucuri la boxe, pentru a-și vedea și ei visul devenit realitate.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 130

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *