6 costume de Halloween care-ţi aduc numai năcaz

Halloween

Halloween este o sărbătoare românească cu o lungă tradiţie în spate, de peste 5 ani. Deşi este prilejul perfect pentru români de a-şi da frâu liber fetişurilor, te sfătuim să stai cât mai departe de costumele de Halloween de mai jos, mai cu seamă dacă nu eşti un masochist înnebunit după mâncat bătaie şi sex cu necunoscuţi.

Oaie. În oaie te costumezi numai dacă vrei să atragi toţi ciobanii excitaţi din judeţul tău şi cele învecinate. Dacă ideea ta perfectă de Halloween nu este să umbli toată noaptea violat, alege ceva mai uman. Totuşi, dacă nu rezişti nicicum tentaţiei, alege un costum de oaie neagră. Ciobanii se feresc de ele pentru că au superstiţiile lor şi că pe negru se vede mizeria. Evită brânza pentru restul serii.

Oprea. Te înţelegem că eşti pensionar militar la 35 de ani, însă tot nu credem că ar trebui să te maschezi în Generalul Izmană. Vei afla pe pielea ta ce înseamnă să te deplasezi printre pulime fără coloană oficială şi gărzi de corp. Plus că există riscul să nu se prindă nimeni pe cine întruchipezi, or să te ia pur şi simplu drept un porc umflat. De fapt, ştii ce, m-am răzgândit, maschează-te naibii în Oprea!

Moaşte. Ferească Arsenie Boca să te deghizezi în moaştele vreunui sfânt. O să îţi ia 5 ore să străbaţi 100m de trotuar, bătut în bale şi încercând fără succes să scapi de puhoiul de babe pupăcioase. Dacă opreşte lângă tine o dubă cu numere de Patriarhie, ia-o la goană! De te înşfacă ăştia, te duc la produs prin toată ţara.

Zombie. Chiar dacă pare soluţia inspirată pentru Halloween, este probabil cea mai nefericită alegere. Mai cu seamă dacă ai domiciliul în Teleorman. Pesediştilor de aici nu le place să li se plimbe votanţii liberi pe stradă. Te vor prinde cu arcanul şi te vor îngropa înapoi în cimitir. Îţi vei mai revedea familia abia la următoarele alegeri, dar şi atunci pe fugă.

Vasluiancă. Sfinte Sisoe, ce-a fost în capul tău?! E mai sigur să haleşti ciuperci bolunde de la Cernobîl decât să te preumbli deghizat în vasluiancă prin Vaslui. O să fii eroina principală din cel mai horror film de Halloween. O să-ţi iei atâta viol şi topor, de n-o să mai ştii cum te cheamă. Iar familiile celor care te-au iubit cu forţa îţi vor trage o ciomăgeală soră cu moartea, să te înveţi minte să mai aţâţi băieţi nevinovaţi.

Cristi din Banat. Alt costum care îţi pune în pericol sănătatea şi fecioria. La orice Halloween party te vei duce, audienţa va insista cu forţa să intri îmbrăcat în cămăşuţa şi pantalonaşii albi în apa cristalină a piscinei. Sau în vană, dacă nimereşti la o petrecere de săraci. În caz că ai ghinionul să fii fanul numărul 1 al lui Cristi din Banat şi a fost musai să te costumezi în idolul tău, treci pe la farmacie în prealabil şi ia-ţi ceva pentru cistită. Apa cristalină e tare rece în luna lui Brumărel.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 984

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *