Jamila Cuisine în cărţi pentru o poziţie de consilier BNR alături de Viorica Dăncilă

Jamila Cuisine

Banca Naţională a României dă lovitură după lovitură, recrutând crema pieţei de consiliere. Şi pentru că tot vorbim de cremă, se pare că după doamna Viorica Dăncilă, următoarea achiziţie de resursă umană la BNR va fi doamna Jamila Cuisine. Aceasta ar urma să ocupe poziţia de consilier securitate cibernetică, dânsa având acces la internet de foarte mulţi ani.

Şi pentru că gurile rele din mediul online au încercat recent să abiliteze ideea cum că Mugur Isărescu şi-ar forma un task force special de rulat sarmale la BNR, acesta s-a disculpat printr-o declaraţie oficială. „Commandoul de rulat sarmale la BNR este o aberaţie a presei potrivnice. Simplul fapt că eu sunt leşinat după sărmăluţe nu înseamnă că am căpiat şi că aduc la BNR cele mai bune gospodine din ţară. E doar o coincidenţă că respectabilele doamne care vor ocupa funcţiile de consilieri pentru energie verde şi securitate cibernetică se întâmplă să facă nişte sarmale de să-ţi baţi copiii. Sunt convins că şi Banca Naţională a Angliei sau cum s-o numi se bucură de serviciile unor consilieri precum Gordon Ramsay sau Jamie Oliver pe diverse tematici. Parcă văd că dacă îl aducem şi pe domnul Îmiplacesămănânc, aşa cum ne-am propus de altfel, iar îmi sare toată lumea în cap. Deci, haideţi să le vedem întâi la treabă pe doamnele Viorica Dăncilă şi Jamila Cuisine şi apoi să le judecăm.”

Virgil Ochiroşii, watchdog din Berceni, nu este convins de explicaţiile venite din partea BNR. „Împreună cu alţi activişti, am fost cu o luare de poziţie la dânsul în biroul, la sediu BNR. Dom’le, nu ştiu cum să vă zic dar trăznea a sarmale şi varză acră de la o poştă. Când am intrat în încăpere, domnul Mugur Isărescu îşi sugea măselele şi se dădea de ceasul morţii să înghesuie un cârd de doamne-bine într-o debara, să nu le vedem noi. Toată scena părea o pastişă la episodul din Seinfeld cu dominicanii care rulau trabucuri pentru Kramer. Mi-am băgat hainele direct în maşina de spălat când am ajuns acasă.”

Doamna Jamila Cuisine, contactată de jurnalişti pentru a oferi explicaţii suplimentare, a ţinut să specifice: „Dragii mei, secretul este ca smântânica să fie frecată cu puţintel mujdeiuţ, iar varza să fie decât acruţă. Vă urez poftă bună!”.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 42

nu fi zgârcă, dă şi altora

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *