A apărut o aplicaţie care pocicăleşte SMSurile şi te ajută să agăţi piţipoance şi cocalari

aplicatie mobil

Un IT-ist român bătut în acnee a inventat o aplicaţie pentru telefoane mobile care pocicăleşte automat mesajele. Astfel, nu mai rişti să pari un tocilar agasant când încerci să agăţi o piţipoancă prin SMSuri. În plus, această aplicaţie este gratuită şi compatibilă cu mesajele de pe Facebook.

Nicuşor Lăbuş este IT-istul cu cele mai multe coşuri pe centrimentru pătrat de piele din România. A ajuns în halul ăsta de virgin pentru că viaţa i-a jucat o festă nu prea nostimă: s-a născut în satul Îngrămădiţii de Jos din judeţul Olt. Lăbuş este singurul localnic cu liceul terminat, motiv suficient pentru a fi complet marginalizat social. Ajuns la pubertate, Nicuşor era disperat să facă sex cu fetele din sat, iar pentru că nu avea curajul să le violeze, a încercat să le facă curte trimiţându-le SMSuri meşteşugit scrise, ba chiar şi sub formă de poezioare. Piţipoance fiind, tinerele sătence nu pricepeau o iotă din textele lui Lăbuş, scrise într-o română fără cusur, şi se speriau de el.

Într-o bună zi, Nicuşor şi-a uitat telefonul mobil pe candalău, iar motanul Tomilă s-a jucat cu el, apăsând pe toate tastele. După ce şi-a recuperat telefonul, Lăbuş descoperi cu îngrijorare că mâţa a trimis un SMS plin de X-uri, Y-uri, K-uri şi semne aiurea de punctuaţie celei mai dorite piţipoance din sat: Alessia Cucurbătă, mândră posesoare de săndele albe şi 8 clase la comasat. În mai puţin de un minut, Alessia a răspuns la SMSul felin: “3jti n Skumpik!!!!!! Hi la 10 la diskoteka s-ane iubiim !! Vre-au sa ma pipaii p tot organizmu”.

Inspirat de păţanie şi de maturizarea forţată din acea seară pe căpiţa din spatele discotecii, Lăbuş a muncit luni de zile la invenţia sa. A compilat şi analizat mii de SMSuri şi postări de pe Facebook ale piţipoancelor şi cocalarilor, concepând un algoritm în aplicație prin care orice text scris corect este transformat într-un noian de greşeli fără sens pentru oamenii educaţi, dar plin de însemnătate pentru analfabeţi.

Noua aplicaţie se numeşte SMS Automat Pocikalitor şi a fost deja descărcată de milioane de utilizatori români virgini şi cu prea multă şcoală. Inclusiv intelectuali fără speranţă precum Horia Patapievici au reuşit să agaţe piţipoance cu ajutorul aplicaţiei, după ce imposibilul său SMS “Îmi propun cu stăruinţă să te alint cu o şoaptă suavă, un tremolo timid la urechea-ţi diafană. Al dvs. admirator, Horia Patapievici” a fost transformat de aplicaţie în mult mai umanul şi inteligibilul “Io mor dupe tine VulpitzaSexxxy69!!! Dak t-e prind iti bag o limba i-n ureke k in pornache. Horik23cm”.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 629

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *