Dodel, accidentat grav la glandele salivare. Operat la Bologna pentru a putea flegma din nou

flegma

Simpaticul microbist Dodel, poreclit și Cristi Tănase, s-a accidentat grav la glandele salivare în penultima etapă din campionat. Verdictul medicilor a fost dur: Dodel va sta două luni pe tușă, nemaiputând flegma, timp în care va suferi o operație complicată la clinica din Bologna și va urma o perioadă de refacere.

În penultimul meci din campionat, Dodel a recepționat un balon în plină figură, iar la câteva momente după, a făcut semne disperate spre bancă cerând schimbarea. “Mă plimbam agale pe teren și admiram norii pe cer, când un adversar neatent a șutat direct în mufa mea. După ce m-am dezmeticit, am încercat să-i dau replica, dar pur și simplu gura nu mă mai asculta. Nu mai puteam flegma spre el.

Am horcăit puternic de câteva ori, dar nici un strop de flegmă nu țâșnea spre fața adversarului. Mi-am pus mâinile la gură speriat și am solicitat schimbare de urgență. Am știut imediat că e vorba de o accidentare gravă. Nu știu cum voi mai face față nivelului ridicat din campionat, fără calitatea mea principală de a flegma cu putere adversarii și gazonul. Voi rămâne doar cu scosul auturilor.”

Medicul echipei, Dr. Oleg Sanucada, a încercat zadarnic să-i resusciteze glandele salivare, însă uscăciunea era deja prea extinsă. Cu gura ploscă, Dodel a fost transportat cu elicopterul direct la clinica din Bologna, unde va suferi o intervenție chirurgicală complicată. Dacă va reuși, operația îi va reda acestuia puterea de a reveni pe teren, în caz contrar Dodel fiind nevoit să spună adio carierei de microbist.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Hits: 153

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *