După lumbersexual, un nou tip de mascul feroce face furori în România: monosprâncenatul

monospranceana

Cine ar fi zis acum un an că monosprânceana va fi din nou la modă? Deși trendul a ajuns târziu în România, la distanță de două secole față de restul Europei, moda sprâncenei unice a prins rapid la fatalul bărbat român.

Spre deosebire de alte mode recente precum bărbatul metrosexual sau lumbersexual, monosprâncenatosexualul face ravagii mai ales în mediu rural, unde a găsit o deschidere incredibilă la milioanele de fani gata pregătiți să îmbrățișeze noua tendință. Monosprânceana este considerată un simbol foarte macho, precum mustăcioara interbelică la vremea ei, pentru că indică o concentrație foarte ridicată de testosteron la purtător, chestie care efectiv înnebunește femeile. Se spune că nici cea mai frigidă femeie nu-i chip să reziste chemării primitive a surplusului de pilozitate dintre sprâncene.

Astfel, chiar dacă există mulți papagali care afișează câteva tuleie timide deasupra nasului, adevăratul macho nu poate fi confundat cu acești palizi imitatori, pentru că sprâncenele lui sunt unite în mod indivizibil, formând o uriașă și stufoasă mustață sexy pe frunte. Cei mai ghinioniști în aceste zile sunt metrosexualii care până acum și-au epilat cu religiozitate sprâncene braziliene și sunt disperați că nu au la dispoziție suficient timp pentru a crește o monosprânceană cât mai ține moda. Tentative de bărbați precum Brad Pitt sau Tom Hardy se vor ascunde în casă de rușine pentru o bună bucată de timp.

Criticul de modă Paris Elle N’Kour precizează că idealul suprem este însă așa-numitul double-moustache, adică monosprânceană sus și mustață jos, cât mai asemănătoare. Această combinație provoacă o frumoasă iluzie optică privitorului, imitând cu eleganță doi șobolani morți.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 1529

nu fi zgârcă, dă şi altora

1 Comment

  1. MACA

    paris ăla e puţin bolnav,dar din moment ce se uită mulţi probabil în gura lui e ceva, ca după cum gândeşte după mine nu poate fi cineva!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *