Marea Britanie își cere scuze în lacrimi pentru emisiunea The Romanians Are Coming

The Romanians Are Coming

Surpriză de proporții în scandalul iscat de documentarul The Romanians Are Coming (trad. Șase! Năvălesc Românii!), rulat de televiziunea britanică Channel 4. Cei 200 de angajați IT-iști ai canalului – întâmplător toți români – au dat în vileag întreaga făcătură, realizată de Channel 4 în cârdășie cu Palatul Buckingham, partidul extremist UKIP condus de un Vadim englezesc și fabrica de hârtie igienică Daily Mirror.

Conform noilor informații, Marea Britanie ar fi încercat prin intermediul emisiunii The Romanian Are Coming să șantajeze România pentru a stopa expulzarea celor 23.000 de pedofili englezi arestați în țara noastră în ultimii ani. La presiunile Asociației pentru Apărarea Drepturilor Pedofililor din Marea Britanie și speriat de perspectiva revenirii pedofililor în UK, guvernul britanic a pus la cale acest documentar defăimător la adresa românilor de pretutindeni.

Pentru filmarea documentarului The Romanians Are Coming a fost contractată o companie hollywoodiană de producții SF, celebră pentru megaproducțiile Matrix, Interstellar sau aselenizarea din 1969. “Românii” prezentați în cadrul emisiunii sunt de fapt jucați de mari actori din regat precum Hugh Grant, Colin Firth sau Tom Hardy, care au renunțat pentru acest rol la dinți, accentul britanic și bățul din cur, iar vocile acestora au fost dublate ulterior într-o română stricată.

Dezvăluirile mai arată că în viitorul episod al emisiunii, pentru a sensibiliza mai mult credulul public britanic, protagoniștii români urmau să fie certați fără milă de Winston Churchill și Margaret Thatcher, iar piticul din Game of Thrones trebuia să joace rolul unui delicvent minor român pus pe rele. Până și așa-zișii hoți români erau de fapt simpli mystery shoppers trimiși să verifice securitatea supermarketurilor și magazinelor de bijuterii.

Europarlamentarii britanici au îngenuncheat azi în Parlamentul de la Bruxelles și, cu lacrimi fierbinți, au cerut scuze românilor și Europei pentru emisiunea TV The Romanians Are Coming. Cei 23.000 de pedofili britanici vor părăsi România și se vor întoarce acasă pentru a-i iubi pe conaționalii lor. Industria de bomboane din România se pregătește pentru vremuri grele.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Hits: 28178

nu fi zgârcă, dă şi altora

1 Comment

  1. Romeo

    Buna, tare de tot replica si pe masura lipsei lor de eleganta pentru cei care le tin santierele deschise si multe altele.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *