Mașina electrică, deloc ecologică! Un cocalar cu BMW hibrid a curentat toți peștii din Marea Neagră

mașina electrică

Tragedie pe litoralul românesc! Un cocalar cu BMW hibrid a curentat toți peștii din Marea Neagră, demonstrând că mașina electrică nu e deloc ecologică. Românii cu bilete cumpărate la mare sunt sfătuiți să renunțe la concediu, cu excepția celor care sunt înnebuniți după pește.

În weekend, turiștii de pe litoralul românesc au fost martorii unei cataclism ecologic, care la început însă nu anunța nimic ieșit din comun. Întâmplarea a făcut ca printre zecile de cocalari cu bun simț care își spălau mașinile în apa mării să se afle și Giani Versatu, cu al său nesimțit BMW cu motor electric. Dornic să-și impresioneze și el anturajul, Giani și-a condus în primă fază cu nonșalanță mașina electrică pe toată plaja din Mamaia, împroșcând cu nisip fierbinte toate burțile întinse la soare.

Într-un final, nemulțumit de praful care s-a strâns pe caroserie, Giani a făcut ceea ce ar face orice cocalar în această situație: a condus cu viteză BMW-ul printre copiii care se prosteau în apă, circa 20 de metri în larg, pentru un spălat tradițional. Supărat pe audiența redusă, cocalarul a ambalat motorul electric pentru a atrage atenția fetelor tolănite în șezlonguri și de aici drama. Un scurtcircuit a străbătut intestinele bolidului și a descărcat întreaga baterie electrică în apa mării.

Preț de o secundă s-a făcut o liniște mormântală, după care, în păcănituri ca de popcorn la microunde au început să se ițească milioane de burți de pești la suprafață. Grațian Clăbuci, un alt cocalar care-și spăla tărăboanța în mare, și-a potrivit trelingul și a declarat vădit impresionat: “La anu’ arunc hârbul ăsta de Audi pe benzină și trec și eu pe electric. Râdeam de ele până acum, nu am știut că sunt așa puternice. Eu maxim am omorât un delfin, dar și ăla sfrijit rău, de a trebuit să fac selfie cu el de foarte aproape ca să pară mai întremat. Respect!”.

După ce au descins la fața locului, o echipă de la Poliția Animalelor și una de la Poliția Rutieră s-au certat preț de două ceasuri, nedumerite fiind care e mai îndreptățită să conducă investigațiile. Biologul marin Marin Marinescu a vorbit pentru presă pe marginea incidentului: “Stimați cocalari! Nu mai spălați mașinile electrice în mare. E ca și cum te-ai băga în cadă cu uscătorul de păr pornit. În curând va trebui să-i schimbăm denumirea din Marea Neagră în Marea Moartă, iar cea din urmă e deja luată. Pesemne au avut și alții cocalarii lor. Totodată, recomand turiștilor de pe litoral să nu consume hamsii și guvizi proaspeți de la tarabe în următoarele trei luni.”.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 1179

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *