Simpaticul român pasionat de fotbal Dodel semnează azi cu Real Madrid

Dodel Cristi Tanase

Celebrul român pasionat de fotbal Dodel, poreclit și Cristi Tănase, este pe cale de a semna un contract ferm pe 5 ani cu clubul de fotbal Real Madrid, aflat pe prima poziție în campionatul spaniol La Liga. Dodel urmează să efectueze azi vizita medicală în Madrid, după care este așteptat de către oficialii clubului Real Madrid pentru parafarea înțelegerii.

La sosirea în aeroport, Dodel “Cristi Tănase” a făcut o figură frumoasă în fața jurnaliștilor prezenți, adoptând un aer lejer tâmpit, privirea cruciș și bojocii umflați. După ce jurnaliștii s-au căcat copios pe ei de râs, l-au provocat pe Dodel să dea o declarație la fel de comică pentru românii din țară.

“Este bine că semnez cu Real Madrid care mă vrea, este un pas în față pentru orice fotbalist dar și pentru oameni simpli ca mine. Mă bazez că dau același randament de la Steaua și îi trimit pe banca de rezerve pe alde Cristiano Ronaldo, Gareth Bale sau Marcelo. Vreau să fac și la Real Madrid o figură frumoasă, cum ați văzut, și să mă convoc la națională unde să dau și acolo randament. Cred că Realul m-a dorit în primul rând că scot multe auturi și sunt util la club. Salutări la români de aici din Italia!”

Contactat de presă pentru confirmarea oficială a contractului lui Dodel “Cristi Tănase”, managementul clubului madrilen, ușor mirat de interesul presei, a confirmat oferta pentru român și a făcut publice detaliile contractului: Angajat: Dodel; Prime: 1.000 euro primă de relocare; Remunerație: 1.200 euro salariu lunar; Bonusuri: bonuri de masă, asigurare dentară și echipament complet; Poziția: vânzător de bilete pe stadionul San Bernabeu.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 148

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *