Studiu BDSM: Românii nu mai au încredere în băncile de spermă

banca de spermă

Conform cifrelor studiului, un procent îngrijorător de 69% dintre români și-a pierdut total încrederea în sistemul bancar de spermă. Ultimul studiu al cercetătorilor de la institutul BDSM – Bănci, Debite, Sistem Monetar – zguduie piața bancară din România.

La baza trendului negativ s-ar afla, în ipoteza cercetătorilor, faptul că băncile de spermă nu oferă nici o dobândă la termen pentru depozitele cetățenilor și rumorile din piață care spun că funcționarii băncilor asistă neputincioși la atacuri online de tip fisting.

Contactată pentru expertiza specifică în analiza acestei piețe de capital uman, specialista olandeză de origine indoneziană Vaycemplacee Schtromme-Leagoo a confirmat poziția BDSM și a întărit așteptările românilor cu dare de mână:

“Banca de spermă suferă în această perioadă. Sistemul bancar de spermă, spre deosebire de sistemul mamă, s-a dovedit a fi legat de mâini și de picioare în ceea ce privește solicitările populației. Nu a reușit să asigure o infrastructură adecvată de dispozitive ATM pentru a facilita retragerea de lichidități. Nu a reușit să ofere dobânzi la depozitele la termen. Impotența sistemului a făcut ca românii să ocolească banca de spermă, să revină la alternativele tradiționale de economisire și să prefere tot mai des să-și depoziteze singuri acest capital în ciorap sau la saltea”.

Băncile de spermă se văd astfel nevoite să apeleze la mână de lucru suplimentară pentru a-și asigura rezervele proprii necesare în fața crizei. “Funcționarii noștri vor presta zi și noapte pentru a menține nivelul optim de lichidități” a dat asigurări guvernatorul BNSR Firicel Labatrista.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 176

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *