7 efecte grave ale exodului de manelişti în străinătate după modelul medicilor

manelisti

ANAF a decis: românii vor fi scutiţi de manele. Indignaţi, maneliştii persecutaţi de Fisc ameninţă că vor părăsi în masă România, luînd exemplul medicilor. Însă impozitarea şi exodul maneliştilor din ţară nu aduce doar o binemeritată linişte şi bucurii, ci şi o serie de efecte negative.

1. De acum înainte, “românii” analfabeţi şi înapoiaţi mintal care termină doar două clase nu vor mai avea o ocupaţie şi un viitor asigurate. Pentru că nu se pricep la absolut nimic, în loc să devină manelişti, cel mai probabil aceştia vor îngroşa rîndurile jurnaliştilor, politicienilor sau ale fotografilor pe Facebook.

2. Din toate BMW-urile şi Merţanele de cocalari vor răsuna enervantele acorduri de Bach sau Mozart, deranjînd trecătorii. Armonia stradală cu care eram obişnuiţi va dispărea.

3. Numărul mariajelor şi implicit rata natalităţii vor scădea drastic, pentru că nunţile românilor vor fi nişte evenimente mai triste decît înmormîntările şi parastasele. Românii vor trebui să reînveţe să se bîţîie pe ritmuri de Şarozano Şarozan şi Concaramela.

4. Industria de seminţe de floarea soarelui şi bere la pet va primi o lovitură în plex, tradiţionalele grupuri de spart sămînţă şi pilit bere proastă dezintegrîndu-se treptat din faţa blocurilor, lipsite de suportul muzical cuvenit.

5. Peste 100.000 de cluburi şi discoteci din România vor trage obloanele, văduvite de obiectul muncii. În plus, va dispărea complet mult uzitata frază: “Pune şi tu ceva, nu neapărat manele, da’ ceva să place la toată lumea”.

6. Cocalarii vor muri de singurătate, inimă neagră şi dor nealinat. Şi de mîna duşmanilor, care vor prolifera în lipsa manelelor ce-i ţineau la distanţă precum o amuletă din kryptonită.

7. Maneliştii au ameninţat că vor lua drumul medicilor în străinătate. Imaginea românilor peste hotare va fi şi mai proastă, pacienţii străini uitîndu-se cu groază în timpul operaţiei, peste umărul doctorului român, la omul acela voinic care chinuie un acordeon în timp ce se tînguie feliindu-şi sugestiv o mînă cu cealaltă: “Sans nombre, sans nombre, cicalaca cichicea!”.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Hits: 497

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress PopUp Plugin