Muzicianul Cristi din Banat a făcut cistită de la apa cristalină

Cristi din Banat apa cristalina

Versatilul interpret Cristi din Banat trăiește o adevărată dramă aceste zile, fiind nevoit să-și anuleze toate concertele din România după diagnosticul dur primit de la ginecologul său Dr. Amelian Manalunga.

Tragedia s-a produs în decursul filmărilor la videoclipul hit-ului “Ca o apă cristalină”, unde Cristi nu a ținut cont de recomandările medicului și a refuzat să fie dublat de un cascador, deși se știa cu probleme acolo jos.

Tânărul Cristi din Banat a imersat cu un curaj inconștient în apa cristalină, ignorând temperatura foarte scăzută a mării, specifică lunii decembrie. După 10 ore de filmări fără pauză, până când dublele trase au satisfăcut standardele de calitate impuse chiar de el, Cristi a intrat în șoc hipotermic și a leșinat în apa cristalină.

Resuscitat gură-la-gură de iubita sa Doru, venită pe platou pentru a-l susține, Cristi din Banat și-a venit cu greu în fire și a fost transportat de urgență cu ambulanța la cabinetul cunoscutului ginecolog de vedete. După investigații aprofundate, Dr. Manalunga a pronunțat durerosul verdict: cistită acută.

Pricopsit cu cistită, Cristi din Banat s-a văzut nevoit să-și întrerupă temporar fulminanta-i carieră artistică. Într-o postare pe contul său de facebook, acesta le promite fanilor că se va înzdrăveni repede și își exprimă regretul că nu a oprit filmările în momentul în care a început să urineze sânge în apa cristalină. În final a mulțumit echipei de profesioniști de la Co. Calar Studiou, care a muncit intens ca aceste incidente să nu transpară în videoclip prin adăugarea de petale roșii, astfel încât azi cu toții să ne putem bucura de această bijuterie audio-vizuală.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 510

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *