Reptilienii și atlanții de culoare protestează la Oscar

Reptilieni Oscar

O indignare fără margini a cuprins astăzi întreaga comunitate de reptilieni și atlanți de culoare. Verde. Sătui să nu mai fie băgați în socoteală când vine vorba de împărțitul nominalizărilor la Premiile Oscar, reprezentanții acestei comunități de culoare verde au protestat la Hollywood, împiedicând accesul nominalizaților de alte culori la covorul roșu.

Organizațiile care luptă împotriva discriminării reptilienilor și atlanților de culoare verde susțin că au informații clare care demonstrează reaua voință a membrilor Academiei Americane de Film și atrag atenția asupra faptului că nu întâmplător nici unul dintre membri nu este reptilian sau atlant, sau măcar de culoare verde.

“Suntem foarte mâhniți și furioși, ne simțim dați la o parte. Unde sunt drepturile egale? Cerem să se facă o distribuire echitabilă a nominalizărilor și a premiilor, să se ajungă la toată lumea. Comunitatea noastră însumează peste 23.000 de verzi, așa că ni se cuvin aproximativ 10 nominalizări și 5.5 premii curate în mână. Nu mai vrem povești și scuze. Membrii Academiei să facă ce știu și să dreagă busuiocul, pe noi nu ne interesează dacă avem talent sau dacă merităm, ne interesează să existe reprezentativitate statistică la Oscar. Și, în general, peste tot. Luna viitoare protestăm în față la NASA pentru că nu trimit destui astronauți reptilieni și atlanți în spațiu. Gata cu concesiile!” a împroșcat printre bale verzi și acide Desmond N’Kukugol, un reptilian ofticat la sânge.

Contactat de YouTube, simpaticul clovn Lorin Fortuna, specializat în intervenții fantasmagorice pe marginea a astfel de cazuri, a lămurit întreaga gâlceavă de la Oscar. “După ce am scăpat de atacul lui Baphomet androginul pe trenul de Lehliu, grație intervenției divine a lui Zamolxis prin spiritul lui Arsenie Boca, am citit în presă despre scandalul rasial de la Oscar. Dom’le, știe tot satul că atlanții sunt atât de înalți, de peste 3 metri, că nici nu încap în cadru la filmări. Iar despre reptilieni știu și sugarii că nu se pot juca decât pe ei înșiși. Hai, treacă de la mine, maxim ei pot juca șerpilieni. Ori nu poți să ai pretenții la Oscar doar pentru că ai buci verzi. Dacă nu le convine, să se întoarcă dom’le în paștele mamii lor pe Marte și în Atlantida! Că mă iau toți demonii și moroii!” și-a conchis delirul maestrul. “Asta e, mă inervez ușor. Păcatele mele” s-a liniștit Lorin Fortuna, după ce și-a mângâiat chakra.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 280

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *