Râsul românesc, pe cale de dispariție

râsul românesc

Atât de răspândit altădată, râsul românesc este astăzi în pericol de dispariție. Vina pentru această catastrofă o poartă guvernele și autoritățile române din ultimii 25 de ani, care au făcut tot posibilul pentru a eradica orice urmă de râs românesc.

Naturalistul de origine română Griguță Antipathik trage un semnal de alarmă și avertizează asupra pericolului dispariției râsului de pe teritoriul României. “Râsul românesc era un bun al patrimoniului național de secole. Ignoranța și prostia autorităților au condus treptat la stârpirea lui, iar astăzi trebuie să străbați țara în lung și-n lat pentru a mai putea vedea câte un râs sănătos, ici și colo. Din păcate, mă tem că procesul de extincție a râsului carpatin este ireversibil.”

Purtătorul de cuvânt al guvernului, domnul Radu Namumor, a răspuns astăzi acuzațiilor: “Noi știm mai bine ce trebuie făcut în țară. România are alte priorități, iar râsul nu este una dintre ele. Murea oricum și singur, noi doar i-am dat o mână de ajutor exterminându-l. Am avut grijă ca românilor să nu le mai ardă de râs. Acum că am reușit stârpirea lui, urmează zâmbetul și surâsul. Doar așa vom deveni o țară de oameni serioși”.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 316

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *