Râsul românesc, pe cale de dispariție

rasul romanesc pe cale de disparitie
Nu fi zgârcă, dă şi altora

Atât de răspândit altădată, râsul românesc este astăzi în pericol de dispariție. Vina pentru această catastrofă o poartă guvernele și autoritățile române din ultimii 25 de ani, care au făcut tot posibilul pentru a eradica orice urmă de râs în România.

Naturalistul de origine română Griguță Antipathik trage un semnal de alarmă și avertizează asupra pericolului dispariției râsului de pe teritoriul României. “Râsul românesc era un bun al patrimoniului național de secole. Ignoranța și prostia autorităților au condus treptat la stârpirea lui, iar astăzi trebuie să străbați țara în lung și-n lat pentru a mai putea vedea câte un râs natural, ici și colo.”

Purtătorul de cuvânt al guvernului Ponta, domnul Radu Namumor, a răspuns astăzi acuzațiilor: “Noi știm mai bine ce trebuie făcut în țară. România are alte priorități, iar râsul nu este una dintre ele. Murea oricum și singur, noi doar i-am dat o mână de ajutor vânându-l. Am avut grijă ca românilor să nu le mai ardă de râs. Acum că am reușit stârpirea lui, urmează zâmbetul și surâsul. Doar așa vom deveni o țară de oameni serioși”.

articol scris cu umor în neștire de Ignațiu Ralea

Hits: 270


Nu fi zgârcă, dă şi altora