Bătaia e ruptă din Rai. Chuck Norris predă ora de religie budistă la copiii chinezilor shaolini din București

bătaia e ruptă din rai

Bătaia e ruptă din Rai. Chinezii shaolini din complexele comerciale Dragonul Roșu și Europa din București au solicitat la școală înscrierea copiilor lor chinezești la ora de religie budistă. Inspectoratul Școlar a fost nevoit să apeleze la serviciile lui Chuck Norris, acum la 75 de ani, fiind singurul capabil să predea atât meditație budistă cât și cafteală shaolin.

Membrii comunității chinezești din București au refuzat să-și înscrie odraslele la ora de religie ortodoxă, dată fiind rivalitatea Chuck Norris vs Arsenie Boca, dar și dintre chinezi și biserica ortodoxă în domeniul comerțului fără bonuri fiscale. Astfel, chinezii au solicitat Inspectoratului Școlar alocarea unui călugăr budist shaolin pentru a preda ora de religie micuților constipați. În disperare de cauză și într-o engleză stricată, Inspectoratul l-a tocmit telefonic pe Chuck Norris pe acest post, iar actorul a acceptat convins fiind că e vorba de rolul profesorului Miyagi în serialul Cobra Kai care se toarnă în București.

Astăzi, Chuck Norris a susținut prima oră de religie, învățând elevii chinezești cum să cotonogească câte 70 de copii deodată. Copiii care s-au rănit în timpul orei de religie au fost îngrijiți de Sora 13 la spital. Părinții lor s-au declarat mulțumiți după prima lecție, odraslele lor putând deveni comercianți de succes în viitor, folosind în lupta cu Fiscul românesc noile cunoștințe dobândite.

Biserica ortodoxă a admis cu gelozie că ora de religie shaolină este conformă cu canoanele noastre, pentru că se ghidează după principiul moralei creștin ortodoxe: Bătaia e ruptă din Rai.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 269

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *