Nu-i mai satură nici dracu’! Doi vasluieni beţi au prins şi au violat un strigoi

strigoi

Vasluienii par de neoprit. Pentru că fetele din Vaslui nu mai au curajul să iasă din casă după orele 17, doi vasluieni morţi de beţi au prins, imobilizat şi violat cu sălbăticie un strigoi.

Cei doi neisprăviţi din satul Văleni, cunoscut pentru abominabilele violuri şi crime încurajate şi aplaudate de săteni, s-au întins la o băută în birtul din sat. Beţi rangă de la spirtul medicinal servit şi aţâţaţi de discuţiile aprinse dintre muşterii pe marginea violului din Văleni, cei doi ticăloşi – Mârlan Papăcaca şi Sever Fecaliu – au zis să încerce şi ei, dacă tot e atât de bine văzut violul în sat. Au părăsit bodega cu o grabă excitată şi cu toporul şi lopata cu care s-au înfiinţat în incintă.

Pe la ceasurile douăsprezece, cei doi tembeli s-au preumblat prin tot satul şi în împrejurimile sale, în căutarea unei victime. Însă nici ţipenie de om nu se aventura prin bezna groasă s-o tai cu securea. Şi animalele stăteau pitite prin bătăturile sătenilor, de frica violatorilor nocturni. Când erau mai gata să renunţe la căutări şi să înceapă să se violeze cu sârg unul pe altul, cei doi cretini au întrezărit o siluetă prelingându-se silenţios pe lângă gardurile gospodăriilor din capătul dinspre cimitir al satului.

După câteva minute, aceştia au desluşit la lumina lunii chipul palid ca un linţoliu al unui strigoi care aluneca pe uliţă fără a atinge pământul, în căutarea unei case potrivite pentru bântuit. Provocaţi de cârpele care atârnau neglijent şi lasciv pe spectrul fantomei, vasluienii au rupt-o la goană spre victimă. Speriat de moarte şi descumpănit de inconştienţa celor doi, bietul strigoi a luat-o la picior peste câmp, încercând să se refugieze înapoi în cimitir.

Însă nimic nu poate opri doi vasluieni puşi pe rele, astfel că aceştia au mărit pasul şi au ajuns din urmă moroiul, încolţindu-l lângă pârleazul cimitirului. Cocoţat pe gard, strigoiul a simţit cum îl păleşte o lopată peste spinare şi cum patru mâini pline de dorinţe îl apucă de umerii firavi şi-l trag înapoi. Au urmat 2 minute de iad pentru ghinionistul strigoi, timp în care acesta a fost batjocorit în repetate rânduri de către cei doi monştri. Sleiţi de vlagă, violatorii şi-au abandonat victima într-o baltă de ectoplasmă, plângând în pumni după ruşinea păţită.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 779

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *