O nouă escrocherie cu actori români: metoda Tarzan

Tarzan

Efervescență mare zilele acestea la Hollywood, unde o nouă metodă de escrocherie prinde contur. Mai mulți actori români de căcat care escrocau filmele americane au fost demascați. Aceștia foloseau metoda Tarzan, sărind brusc în cadrul camerelor de pe platourile de filmare, ca apoi să dea în judecată producătorii pentru că le-au folosit imaginea fără să le menționeze numele pe IMDB (foto: Toma Macaragiu ruinând Titanic, care altfel ar fi fost un film bun).

Cel mai celebru caz de escrocherie a fost al celor doi actori de telenovele românești: Mihaela Ramolescu și Dan Bordeleanu, care deși încasau salarii frumușele de până în 200 de lei mâncând ciorbă cu subînțeles în filme românești premiate la festivaluri, s-au gândit să dea lovitura și la Hollywood.

Deoarece au fost refuzați pentru rolurile principale din Interstellar în favoarea a doi actori mult mai netalentați, aceștia au căutat răzbunare și așa au descoperit metoda de escrocherie. Când se trăgea a 16-a dublă la scena cu tesseractul și echipa de filmare era extenuată iar actorii aveau toți migrene groaznice de la implicațiile metafizice prea puternice, cei doi trepăduși au sărit cu un tupeu românesc în cadru preț de o secundă și s-au dedat la măscări în obiectiv. După ce au vizionat filmul la cinema, aceștia au mirosit rost de căpătuială și l-au angajat pe infamul avocat Constantin Fleancatare.

Ajutați de acest om rău, cei doi ratați au obținut despăgubiri de 2 milioane de dolari de la producători pentru că i-au folosit în film fără să le menționeze numele în generic. Reținuți de polițiștii LAPD după ce metoda Tarzan a fost deconspirată, cei doi actori de căcat au recunoscut că ideea nu e originală, ci s-au inspirat din filmările românești de la știri, emisiuni, documentare și reportaje, practic neexistând vreo filmare în care să nu se ițească fulgerător o siluetă de homeless beat care face cu mâna la cei de… acasă.

Povestea nu va rămâne însă fără ecou, americanii anunțând că nu mai riscă nimic și vor trimite acasă absolut toți actorii români de succes de la Hollywood.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Hits: 180

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *