Obsedatul care băga degetul în fund călătorilor din tramvaiele bucureştene a fost prins

deget fund

Teroarea din Bucureşti a luat sfârşit! După nebunul care înţepa cu un ac călătorii, un alt obsedat periculos semnalat în tramvaiele din capitală a fost capturat de cetăţeni şi predat poliţiei. Călătorii se plângeau că acesta le vâră degetul în fund, chicoteşte înfundat, după care o ia la goană şi se face nevăzut.

Perversul, pe numele său Tinu Păturică, este un bărbat de 45 de ani din Berceni, fără antecedente penale. Deşi obişnuia în trecut să alerge prin Bucureşti în costumul lui Adam, aruncând măscări bieţilor trecători, nici poliţiştii şi nici cunoscuţii lui Tinu nu au bănuit că acesta ar fi în stare de asemenea fapte.

Vecina sa de origine franceză, Jadore Bitancour, a declarat presei, aşa cum e datina: “Tinu Păturică era un cetăţean şi vecin model. Nu l-am fi crezut niciodată capabil de astfel de obscenităţi. Avea un comportament normal, care nu dădea nimic de bănuit. Din când în când mai ducea gunoiul în pielea goală, cu o urzică vârâtă-n funduleţ, dar altfel era ca noi toţi ceilalţi. Suntem sideraţi”.

Conform declaraţiilor victimelor, se pare că perversul avea un mod de operare preferat, ascunzându-se sub banchete în mijloacele de transport în comun, de unde apoi lansa atacuri fulgerătoare. Călătorii traumatizaţi au povestit cum moţăiau fără griji pe banchetă, ca apoi să se trezească cu un deget în fund. Norocul l-a trădat pe Tinu când călătorii au organizat o poteră ad-hoc şi au mirosit pe rând degetele tuturor celor prezenţi în tramvai.

Fără absolut nici o legătură cu acest caz, în ultimele zile au fost zărite călătorind asiduu cu tramvaiul personalităţi precum Adrian Năstase sau Cătălin Botezatu, acesta din urmă făcându-şi chiar abonament pe un an pe toate liniile.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Hits: 2087

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *