10 semne discrete că relația ta nu mai merge

10 semne ca relația ta nu merge

Cercetătorii din Laponia au studiat atent comportamentul uman în relațiile interumane dintre oameni și au întocmit o listă cu 10 semne discrete dar sigure care îți spun dacă relația ta mai merge au ba. Dacă te-ai confruntat cu vreuna dintre situațiile de mai jos, înseamnă că relația ta cam scârțâie:

  1. Deși ai o relație stabilă de 7 ani, ești foarte foarte virgin și ai o ciupă de acnee pe față și pe piept.
  2. Partenera ta își caută zilnic pe internet joburi în străinătate, în special pe site-urile de matrimoniale din Italia.
  3. Ai început să observi că dispare din otrava de șobolani care oricum nu știai de unde a apărut în casă, iar porția ta de mâncare crește de la o zi la alta.
  4. O surprinzi din ce în ce mai des pe partenera ta în pat cu bărbați străini, iar aceștia te mai și bat asmuțiți de ea.
  5. Cu toate că șahul e cel mai periculos sport pe care l-ai practicat vreodată, ea te încurajează mereu să te apuci de parașutism și bungee jumping.
  6. La propunerea ei, mergeți săptămânal la zoo, unde își scapă de fiecare dată accidental poșeta, ba la tigri, ba la crocodili.
  7. Copiii tăi nu prea seamănă tare cu tine și sunt toți de rase și religii diferite, ba chiar unul are barbă și e mai în vârstă ca tine. Și te și bate.
  8. De un număr tulburător de mare de ori, îți dau binețe înghesuiți în lift poștașul, instalatorul, tipul de la cablu și lăptarul, toți patru mirosind puternic a aftershave-ul tău.
  9. Partenera ta își dorește sex în trei pentru condimentarea relației, dar fără tine.
  10. Găsești în trei dimineți consecutive pe oglinda din baie același mesaj, cu scrisul tău de mână: “AJUTOOOR!”.

Partea proastă este că dacă ai vreunul dintre semnele de mai sus, nu numai relația nu-ți merge, ci nici mintea.

pamflet scris cu umor în neștire de Ignațiu Ralea

Hits: 553

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published.