Un zoofil de meduze confundat cu un lăbar inofensiv pe litoral

Zoofil meduze

Cocalarii de pe litoralul românesc au fost vizibil deranjați în acest weekend de un zoofil care a invadat plajele pentru a-și satisface poftele animalice. Perversul, pe numele său George Bufnici, cu reputație de zoofil, a fost semnalat întâia oară la nudiști, unde însă nu a ridicat multe sprâncene cu comportamentul său acvatic obscen.

Proporțiile perversității sale fără margini au fost date în vileag abia când a ajuns pe plajele normale, cele cu cocalari. Potrivit martorilor oculari, individul Bufnici s-a plimbat prin nisip în chiloți provocatori, ca mai apoi să intre gol în apă, unde s-a dedat la activități cu caracter profund obscen.

Giani Versatu, un cocalar cumsecade care a asistat la întreaga scenă de zoofilie, povestește tulburat: “Nu bine am halit doișpe mici la micul dejun și mă pregăteam să dau maneaua la maxim să mă pot odihni și eu ca omul, că apare turbatul ăsta în șlip de dantelă. Întâi am zis ca așa e moda pe anul ăsta, dar p-ormă a rămas în socoteala goală, că-i vedeam bucile din spate în timp ce dădea ritmic din șale în apă și grohăia. M-am liniștit pe moment, crezând că-și face omul laba în mare, ca noi toți. Pe dracu. Când m-am apropiat de apă am observat un maldăr de meduze toate terfelite plutind în jurul lui fără suflare și una la el în mâini, cu care încă își satisfăcea poftele”. Vecinul său de prosop, Neluțu Ghiolban, clatină însă din cap dezaprobator: “Aștea nu e meduze fratelo. Meduza e una din școală cu capu plin de șerpi, din Legendele lu Olimpiu, a lu Calamitru ăla”.

După ce l-au dojenit pe zoofil jumătate de ceas cu pumnii și picioarele, martorii incidentului au anunțat autoritățile, sunând concomitent la Poliția Română și Poliția Animalelor într-o atmosferă de confuzie generală.

Contactat telefonic, biologul marin Marin Marinescu avertizează potențialii amatori de senzații tari asupra pericolelor la care se expun și a impactului asupra mediului: “Sfatul meu pentru zoofilii de animale este să stea departe de meduze deoarece actul sexual poate deveni deosebit de pișcător, asemenea sexului cu o tufă de urzici. De asemenea, impactul ecologic e catastrofal, milioane de meduze fiind astfel ademenite spre litoralul românesc.”

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Visits: 604

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *