Ce mi se întâmplă, doctore? Un bărbat din Caracal se trezește zilnic bătut în scaun moale

scaun moale

Un bărbat din Caracal a ajuns la capătul puterilor din cauza unei afecțiuni nemaiauzite, fiind părăsit de nevastă și de vecinii de etaj pe motiv de pestilență în formă agravată. În fiecare dimineață din ultimii trei ani de zile, individul C. A. Catrău se trezește cu așternuturile compromise, bătut în scaun moale din cap până-n picioare.

După ce a fost abandonat de soție și de prieteni, vizibil deranjați de miros, C. A. Catrău s-a prezentat în stare de depresie post-defecare la Dispensarul Medical Comunal din Caracal, unde a primit primul ajutor de urgență din partea medicilor. După ce aceștia i-au aruncat un pahar cu apă în față și i-au dat să miroase oțet, bărbatul a strigat cu disperare: “Ce mi se întâmplă doctoreee? În fiecare dimineață mă trezesc într-un morman de scaun moale, de sunt plin și la sub braț. Vă rog, ajutați-mă!”.

Impresionați de povestea lui, reputații felceri caracaleni l-au supus unei complicate serii de intervenții și investigații de laborator ultramoderne. Într-un târziu, chirurgul i-a îndepărtat lipitorile de pe corp și l-a șters de spânz, s-a mai uitat o dată pe buletinul de analize și a exclamat: “Evrika! Omule, tu te caci împrăștiat!”. Pacientul caracalean i-a mulțumit cu lacrimi în ochi și 200 de lei în mână, fericit că în sfârșit știe ce e în neregulă cu el.

La externare, C. A. Catrău a primit o rețetă pentru iarba cucului și și mai mult spânz. Puțin îngrijorat de posibilele efecte secundare, omul l-a întrebat pe doctor: “Mă iertați că vă întreb, dar am niscai emoții. Eu obișnuiesc să iau seară de seară un somnifer ca să dorm buștean și un laxativ mic pentru… știți dumneavoastră, să nu mă constip, și mi-e teamă să nu interacționeze cu iarba cucului.”

AMREC – Asociația Medicilor din România Excluzând Caracal recomandă tuturor românilor cu scaun la cap să nu mai combine somniferele cu laxative seara, existând pericolul ca ambele medicamente să-și facă efectul. Noaptea.

umor | satiră | parodie | pamflet | neștire | Ignațiu Ralea

Hits: 543

nu fi zgârcă, dă şi altora

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *